3 nye trends i 2019

2019 har allerede budt på mange nye forskellige ting, som vi aldrig har set før. Men hvilke trends her i 2019 er egentlig de mest spændende, som du måske bør hoppe med på?

Det kan du blive lidt klogere på her. Læs med og se de nyeste trends.

Løbehjul er cool

Én af de ting, som er helt ny her i 2019, er de elektriske løbehjul, som efterhånden er alle vegne i København. Hvis du er bosiddende i hovedstaden, så har du ikke kunne undgå at se disse nye smarte opfindelser.

Alle – både unge og gamle – fræser rundt på disse maskiner, hvilket også er super smart! Har du ikke prøvet det endnu, så skal du uden tvivl komme i gang, da det er super sjovt!

 

Skrot er godt

Vi har i de seneste par år set en grøn bølge, hvor danskerne simpelthen ønsker at blive mere grønne. Som en ny trend herunder, er mange begyndt at få skrottet deres gamle bil, som ikke længere er god at have stående.

I stedet for de den skrottet og får penge ud af den i stedet for. Sådan sikres det nemlig, at den ikke længere kører rundt på de danske veje og sviner.

Det er en enorm positiv trend, som vi kun kan støtte helt vildt. Hvis du vil med på vognen, så kan du finde skrotpriser her.

 

Mobilen er mere in end nogensinde

Flere af os er også begyndt at bruge mobilen mere til at handle på nettet. Nye tal viser at danskerne langt fra har noget imod at shoppe via deres mobil, når de skal handle.

En forklaring kan være at flere har fået større telefoner, så det er slet ikke en irritation at sidde på en lille skærm mere. Gør du også dette?

Kommenter gerne herunder hvilke trends, som du har spottet i 2019!

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *