Brexit har gjort boliglån billigere for danskerne

Et hav af de mange boligejere, som afventede med at lægge deres lån om eller optage et andet til her efter Storbritanniens “nej”, har sparet en stor del penge. Dog vurderes det, at renten højst sandsynligt vil stige på længere sigt. Men det ligger langt ude, mener eksperter.

ANNONCE

Hvis du er én af de mange danskere, som har afventet lidt med dit boliglån, så er du helt sikkert i den syvende himmel i dag. Det har nemlig vist sig at være en rigtig smart ting at gøre. Svært at forudsige, siger nogle – men ikke desto mindre er det præcis, hvad der er sket.

Nu tænker du måske: Hvorfor er det godt? Nu skal du høre: Lige siden det britiske “nej” er kursen på realkreditlån steget.

Dette vil altså med andre ord sige, at alle boligejere sparer flere tusindende kroner i lånets samlede levetid. Det er vel at mærke KUN, hvis du har afventet med at tage et lån i forhold til før valget blev afgjort.

Der er på samme tid også en del større besparelser for alle dem, der har afventet med at lægge deres realkreditlån om.

Boligejere sparer i alt 28.698 kroner over hele 30 år, hvis de vel og mærke har afventet med at optage et lån til efter Brexit. På blot 7 dage efter valget steg kursen så meget på 30-årige fastforrentede 2% realkreditlån, at selve ydelsen er faldet med 93 kr. om måneden for hver million. Dette bliver altså til 28.698 kr. over en 30-årig periode.

 

Hvad du kan gøre nu

Lån til bolig ved hjælp af boligkredit. Her kan du få et godt lån. Du vil også være i stand til at få et pantebrevslån, hvis du ønsker dette.

Tryk dig ind på boligkredit.dk, og se hvad de kan gøre for dig. Her har de mange års erfaring med at hjælpe kommende boligejere med at realisere deres drømme. Lad dem gøre det samme for dig.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *