Fede julegaveidéer til din mand

Julen kommer langsomt nærmere og nærmere, og på fredag er det den famøse Black Friday, hvor størstedelen af danske butikker og webshops ser sort og giver dig de helt store muligheder for besparelser. Vores råd er, at du udnytter denne mulighed og kickstarter din julehandl med en masse gode tilbud, som kan gøre denne jul billigere for dig. Hvis du ikke ved, hvad du skal købe, så har vi her samlet nogle gode gaveidéer til din mand eller kæreste.

ANNONCE

Segboard

Hvis du gerne vil ud og give en dejlig, stor og samtidig sjov/anderledes gave til din mand, så foreslår vi, at du kigger lidt på segboards. (Se en segboard test her)

Denne sjove opfindelse blev særdeles populær sidste år, hvor den ligefrem var et julegavehit. Ikke meget har ændret sig og i år er denne sjove gadget formentlig igen øverst på mange drengerøves ønskeseddel.

Denne gave vil dog for mange være lidt i den dyre ende. Så hvis du hellere vil give en lidt mindre gave, så er den næste på listen muligvis mere din stil.

LÆS OGSÅ Derfor bør du lease din næste bil

Flotte ure

Hvis der er noget, som du ALTID kan give en mand, som han bliver glad for – så er det et nyt ur. De fleste mænd elsker et nyt urværk om håndleddet, som de kan blære sig med overfor drengene.

Lyder denne gave interessant, så kan du tjekke Herrebutikken. Dette er en ny webshop, hvor du kan finde accessories til mænd og kvalitets ure, der vil gøre enhver fyr meget glad den 24.

LÆS OGSÅ Gode grunde til at få ryddet ud i huset

Fodboldbilletter

En tredje god idé kan være at give din kæreste billetter til landskamp, så han kan komme ind og se de danske helte, der har klaret det så godt på det seneste.

De fleste fyre ville være ovenud lykkelige juleaften, hvis de fik sådanne billetter og kunne komme til kamp. Så hvorfor ikke give det?

 


Det var vores bud på gaveidéer – har du flere idéer, så kan du kommentere i feltet herunder.


 

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *