Flere kontorer bliver omdannet til boliger

Der er en ny trend, hvor flere og flere kontorer inde i midtbyen bliver lavet om til boliger. Hvorfor tænker du måske? Det skyldes simpelthen, at efterspørgslen på boliger inde i forskellige byers centrum stiger.

Grundet besværet ved at få tilladelser til at bygge nyt i disse attraktive områder, så bliver man simpelthen nødt til at omdanne nogle kontorer til boliger i stedet for. En sørgelig udviklling mener nogle:

Jeg synes personligt, at det er ekstremt ærgerligt, at der bliver færre og færre kontorer med en fordelagtig beliggenhed i centrum. Det betyder, at små iværksætter som jeg, bliver nødt til at søge længere og længere ud for at finde noget, som vi har råd til. For priserne på de få kontorer, der bliver tilbage bliver jo nok en del højere på sigt. – Morten Jensen, 24 år, iværksætter.

Det er dog et faktum, at flere og flere hvert år søger mod storbyers centrum for at komme tættere på arbejde eller deres uddannelsesinsitution. Så sent som få måneder siden var efterspørgslen på boliger i midtbyen på sit højeste, eftersom mange unge lige havde fundet ud af, om de var kommet ind på deres studie eller ej.

LÆS OGSÅ Teenagere stjæler til fester hos kammerater

Disse ryk der ind i mellem er på boliger, giver flere og flere lyst til at udskifte kontorer med boliger for netop at tilfredsstille denne kæmpe efterspørgsel – der eftersigende kun stiger år efter år.

Faktisk forventes det, at antallet af beboere i Københavns Kommune vil vokse med hele 90.000 mod 2025.

På samme tid estimeres folketallet i Aarhus Kommune til at stige med mere end 40.000 beboere til år 2024. Dette svarer reelt til en stigning på 11,9%. Så der er ikke noget at sige til denne udvikling.

LÆS OGSÅ PlayStation 4 runder 50 mio. solgte konsoller

Virksomheder – fortvivl ej

Heldigvis findes der en løsning på dette. Hos Lokalebasen.dk har man nemlig et hav af fede kontorer med fordelagtige beliggenheder lige der, hvor du står og søger et nyt kontor. Så sving en tur forbi deres hjemmeside og se, om du ikke kan finde en god pris på et kontor til din virksomhed.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *