Flere og flere køber alkohol online

Det er ingen hemmelighed, at danskerne altid har været glad for at få en lille en til halsen. Og tal fra de senere år viser også en stigning i vores alkoholindtag. Nu er en ny trend begyndt, hvor flere og flere køber alkohol online og får det leveret lige til døren.

Danskernes alkoholvaner har altid været i top blandt alle lande i Europa og denne tendens ser ikke ud til at stoppe på nogen måde lige foreløbigt.

Og nu er mange kastet sig over at købe spiritus online i stedet for at gå ned i den lokale butik eller supermarked. Online får de mulighed for at købe meget – uden selv at skulle tænke på at bære de tunge varer hjem igen. Det er hurtigere og nemmere, lyder det fra forbrugerne.

Jeg køber stort set al mit alkohol online nu. Det sparer tid og ofte kan man også hurtigt finde et bedre tilbud her. Det gør indkøbsdelen en del hurtigere og nemmere, hvis du spørger mig.

Martin Espersen, 24 år, studerende.

Køber kvalitet på nettet

En anden udvikling ses i HVAD der handles på nettet. Det er ikke de billige discount udgaver af produkter, som er mest efterspurgt.

De dyrere mærker som Möet og Belvedere bliver købt ind i stor stil. “På nettet kan man nemt følge med i tilbud og gode deals, der kun lige varer i kort tid. Så er det pludselig muligt at få en dyr flaske champagne til lidt færre penge – det er jo altid sjovt,” siger Martin.

FAKTABOKS

Sundhedsstyrelsen oplyser, at mænd og kvinder har lav risiko for at blive syg af alkoholforbruget ved henholdsvis:

MÆND

KVINDER
14 genstande om ugen

7 genstande om ugen

Godt råd til at shoppe alkohol online

Hvis du også gerne vil i gang med at spare penge ved at handle alkohol på nettet, så bør du uden tvivl besøge idrinks.dk, hvor du kan finde gode tilbud og en masse lækre flasker af dine yndlingsmærker.

Post Author: Dina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *