Flere søger hjælp til lektier på nettet

Sidder du nogensinde og overvejer, hvordan du overhovedet skal kunne nå at komme i gennem alle dine lektier, når niveauet er så højt, som det er? Det kan være en kæmpe stressfaktor for mange at skulle sidde dag efter dag alene med sine lektier – helt uden nogen form for hjælp til det.

ANNONCE

Lyder det ovenstående scenarie, som noget du kan genkende fra dit eget liv? Jamen så er du faktisk langt fra alene. Flere og flere unge danskere begynder at søge lektiehjælp online, da de simpelthen ellers ikke kan få den nødvendige hjælp til hjemmearbejdet, som de har brug for.

Mange tror fejlagtigt, at hvis en bestemt elev ikke har lavet sine lektier, så er det fordi, han eller hun er en doven studerende. Sådan er det altså langt fra. Der findes nemlig også den del af de unge studerende, som virkelig gerne vil udføre lektierne, men bare ikke har kapaciteten til at gøre det helt selv. Og det er enormt naturligt.

“Man kan godt føle sig lidt alene, hvis man bare er overladt til sig selv helt uden hjælp. Og så begynder tankerne jo at rulle. Ej hvor er du dum og hvorfor kan du ikke engang finde ud af det. Sådanne tanker hjælper jo slet ikke, og så ender man med at gå frustreret i seng. Derfor er det rart at kunne søge hjælp online i stedet for, så man rent faktisk kan få gennemført det, som man skal.”

– Christine, 19 år, gymnasieelev.

Og faktisk er Christine langt fra alene med denne følelse, og derfor begynder flere og flere unge danskere at gå på nettet for at finde hjælp. På siden my-academy kan studerende tage sagen i egen hånd og gøre noget godt for sit professionelle jeg.

Hvis du har lignende udfordringer i skolen, så bør du ligeledes gøre noget så hurtigt som muligt.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *