Gode råd til dit sabbatår

Et sabbatår kan bruges til mange ting. Nogle har brug for en pause fra uddannelsessystemet, andre bruger det til at øge deres chance for at komme ind på drømmestudiet, men rigtig mange ønsker bare en stor oplevelse. Et sabbatår kan være en rigtig fin idé, da det kan være med til at afklare, hvilken uddannelsesretning man skal tage med efterfølgende karrieremuligheder.

ANNONCE

Mange unge mennesker indleder deres sabbatår med at få et job, mens de stadig bor hjemme hos deres forældre. Så kan de lave en opsparing, som jo altid er rar at have, men mange bruger så en del, større eller mindre, på i den sidste del af sabbatåret, at rejse ud i verden og få en ordentlig oplevelse.

Her er der mange muligheder. Nogle vælger Asien, for at opleve en anderledes kultur, andre vælger Australiens store vidder. Der er mange muligheder og heldigvis vælger unge mennesker forskelligt.

Højskole i udlandet

Vi vil gerne gøre opmærksom på en mulighed, som omfavner stort set alle de oplevelser, de fleste unge ønsker at få:

Et højskoleophold på Zanzibar Højskolen. Zanzibar er en ø, der ligger ud for og hører til Tanzania. Selve opholdet er på fire måneder og man kan vælge efterår eller forår.

Opholdet indeholder begynder med en intro-uge, derudover er der aktivitetsuger, blandt andet med mulighed for at tage dykkercertifikat, der er undervisningsuger, med plads til fordybelse og refleksion, men også med udflugter til det omliggende samfund. Der er en adventure tur til fastlandet, hvor Tanzania skal opleves på nærmere hold og der er en rejseuge på egen hånd, som man selv bestemmer indholdet af.

Til sidst får man et kursusbevis på de fag man har deltaget i, men der er ingen eksamener.

Et ophold på Zanzibar Højskolen er en spændende mulighed, der byder på masser af oplevelser og overraskelser og vil garanteret give et minde for livet.

Læs mere om højskolen i udlandet.

 

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *