Har du hørt om disse typer af leasing?

Når det kommer til at lease en ny bil, så er det ikke ligesom i de helt gamle dage. Nu findes der nemlig flere forskellige typer af leasinger. Læs med her og bliv klogere på de forskellige typer.

Dette indlæg er sponsoreret af specialcars.dk

Flexleasing

Har du hørt om flexleasing før? Her er hvad det reelt betyder:

Nye biler der ankommer her til landet skal have betalt registreringsafgift, inden den kan få sin nummerplade på. Flexleasing indebærer at du deler denne afgift op i nogle mindre dele, der afhænger af længden af din bindingsperiode – for eksempel 1 år.

Dette betyder, at du kun betaler afgift for det første år i stedet for bilens fulde afgift og dermed sparer penge. Smart fidus hvis du spørger os.

Hvis du stadig sidder med spørgsmålet “hvad er flexleasing?“, så klik på linket og læs endnu mere.

 

Splitleasing

Hvis du er virksomhedsejer, så er splitleasing muligvis noget for dig. Det er i hvert fald en mulighed for dig at tilbyde en endnu federe bil til dine ansatte og samtidig deles om udgifterne

Denne form for leasing gør nemlig at alle udgifter til firmabilen bliver delt mellem medarbejderen og din virksomhed. Den konkrete opdeling udregnes ved en opgørelse over, hvor langt den skal køres som privat og så i forretningsøjemed.

En win-win for mange virksomhedsejere.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *