Her er danskernes typiske nytårsfortsætter

December måned byder ikke bare på en hyggelig jul, hvor familierne samles om gaverne. Nej, faktisk byder denne dejlige måned på meget mere: Nemlig også nytåret. Hertil vælger de fleste danskere også at finde på et par nytårsforsætter, som de vil forsøge at følge det næste år – selv om det for mange nok mere er den næste måned.

ANNONCE

Men hvad er os danskeres typiske nytårsforsæt så, tænker du måske nu? Der er faktisk en liste, som du både kan lade dig inspirere af eller se, om du falder inden for, hvis du allerede har opsat nogle nytårsmål for dig selv.

1. “Jeg skal læse mere”

Én af de mest populære nytårsforsæt er, at danskere siger til sig selv, at de skal begynde at læse noget mere i deres fritid. Bøgerne skal udskiftes med TV-tid og visdommen skal strømme ind.

Derfor er der også mange, der ønsker sig bøger i julegave, så de kan få et skub i gang. Hvis du skal ud og købe billige bøger i gave, så kan du benytte siden bogreolen, hvor du kan finde alle de bedste.

 

2. Vægttab

Endnu én af de helt store nytårsforsætter er naturligvis også at man skal tabe sig. Mange siger: “I det nye år skal jeg altså tage mig sammen og motionere mere.”

Lyder det bekendt? For mange danskere er januar den måned, hvor de tilmelder sig et fitnesscenter og giver den gas. Februar er så den måned, hvor de melder sig ud igen og fortsætter som før.

 

3. Rygestop

Den tredje har du sikkert også hørt mange sige. “Jeg skal stoppe med at ryge”. Det er en rigtig god ting, hvis folk vælger at efterleve det, da det kan forbedre deres sundhed en hel del.

Faktisk siger hele 6 % af alle danskere at dette er deres nytårsforsæt – det er ret mange, hvis man tænker over det.

 

Er dit nytårsforsæt på listen?

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *