Her er de bedste sociale medier

Har du tænkt over, hvem du kender? Hvordan du holder kontakten ved lige? Hvad “snakker” I om? Læs med her.

Her følger mit bud på, hvordan netværk og de sociale medier, kan fungere. Du er velkommen til at bidrage med dine overvejelser og erfaringer.

Facebook

Hvis du sammenholder netværk med, de sociale medier, så vil jeg sige, at på Facebook er du typisk i kontakt med dine venner, familie, studiekammerater og tidligere kollegaer.

På nogen arbejdspladser er der tradition for også at være på Facebook med sine nuværende kollegaer. Men snævert set giver det god mening, at tænke de du kender på Facebook, kender du privat og I har en venskabelig og en humoristisk omgangstone.

LinkedIn

Op retter du en profil på LinkedIn eller har du allerede en, så vil det give god mening, at sige denne profil er at mere professionel karakter. Her vil du typisk være linked op med, forretningsforbindelser, kunder, leverandører, kollegaer og dem, du traditionelt vil udveksle visitkort med.

Tonen på LinkedIn er seriøs og emnerne, der debatteres er faglige emner, job og karriere. Det er helt almindeligt, at der udveksles forretningsmæssige synspunkter og deles link til artikler, videoer og blogs.

Twitter

Twitter er stedet, hvor du kan følge de personer, som ligger udenfor dit netværk. På Twitter mødes alle typer af mennesker, de der skriver private, humoristiske, politikerne, satiriske, faglige og forretningsorienterede indlæg.

Du kan følge politikerne, som lufter deres politiske synspunkter eller kommentere på aktuelle sager, fagnørderne som deler artikler og blogindlæg, virksomhederne, som promoverer deres produkter og services. Twitter er stedet, hvor du møder dem, som du traditionelt ikke kender og som du vil ønske at du kendte.

Det er modsat Facebook og LinkedIn helt uforpligtende og du kan udskifte, de du følger uden at fornærme nogen. Ligesom de der følger dig kan vælge dig fra uden at du opdager det.

Post Author: Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *