Her er de mest populære efterårsferiedestinationer

Vi nærmer os langsomt uge 42, hvilket er ensbetydende med efterårsferie for mange danskere. I denne anledning har vi samlet en liste med nogle af sidste års mest populære destinationer. Hvis du endnu ikke har fået bestilt din rejse, så kan du med fordel læse med her og blive inspireret.

Hvis du har brug for et økonomisk bidrag til at få råd til at tage af sted, så kan du optage et lån fra Santander her.

Sidste år bød på nogle bekymringer for mange danske rejsende. Der havde nemlig været terrorangreb i Tyrkiet og Egypten, hvilket gjorde, at mange danskere valgte disse destinationer fra til fordel for andre sydlige byer.

I stedet var det nemlig Gran Canaria og Mallorca, der toppede de to øverste pladser, når det kom til mest solgte charterrejser sidste år. Se mere om dette på TV2 her.

Som artiklen fra TV2 understreger, så skyldes sidste års rejsedestinationer formentligt et ønske om at drage sikre steder hen. Før har der ikke været problemer, så sidste år var en katastrofe for de pågældende destinationer. Dette år vil muligvis ikke være på samme måde.

 

LÆS OGSÅ Legoland blandt verdens bedste parker

 

Barcelona i top blandt storbyer

En overraskende tendens sidste år var, at Paris røg ud af top 5, når det kom til populære storbyer. I stedet blev der plads til Barcelona, der faktisk var den mest populære storby overhovedet for danskerne.

Samtidig rykkede New York også ind blandt de første 5 storbyer, der var mest besøgt.

 

LÆS OGSÅ Sådan får du det bedste ud af dine billeder

 

Ferie i Danmark hittede

En tredje tendens sidste år var, at flere danskere valgte at tage på ferie inden for landets egne grænser. Faktisk var København én af de mest søgte destinationer i forbindelse efterårsferien 2016.

På samme tid indtog Aarhus en plads i top 20 på de 50 mest søgte steder.

 


Er du blevet inspireret til, hvor du skal hen? Uanset hvad så ønskes du i hvert fald god ferie.


 

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *