Hvordan fungerer et kviklån?

Et kviklån er et nemmere og hurtigere alternativ til de velkendte banklån. Et kviklån fungerer således, at du skriver en ansøgning til udbyderen.

ANNONCE

Der er ikke mange krav til ansøgningen, og den er nem og hurtig at udfylde. Svaret kommer lige så hurtigt, oftest inden for 24 timer, og nogle gange kommer det indenfor et par minutter, eller et par timer. Du kan for eksempel benytte lån.dk til at finde gode kviklån.

Når du får svaret, skal du underskrive med NemID, og først herefter kommer pengene ind på din konto. Ved at tage et kviklån sparer du altså en masse tid, da du slipper for at skulle booke et møde med din bankrådgiver.

Der er meget frihed forbundet med at tage et kviklån, da du ikke skal fortælle, hvad pengene skal bruges til. Her adskiller kviklån sig fra almindelige banklån, hvor det er en længere proces, der bl.a. indebærer, at de skal vide, hvad pengene skal bruges til.

Dette betyder altså, at hvis du står og mangler penge her og nu, kan du tage et kviklån og samtidig få pengene nærmest med det samme – uden et forhør.

I forbindelse med kviklån er der ofte tale om mindre beløb, som lånes over korte perioder. Der er forskel på, hvor meget man kan låne ved de forskellige låneinstitutter, og derfor er det en god idé at sammenligne disse. Hvis du i stedet skal bruge et større beløb, kan du også vælge at optage kviklån fra forskellige låneinstitutter.

Et kviklån fungerer også således, at du ikke skal stille sikkerhed. Dette kan være en fordel, hvis man ikke har mulighed for at stille sikkerhed for lånet – men stadig gerne vil låne pengene.

De fleste har også prøvet at stå i en ærgerlig situation, hvor man står med en uforudset udgift, som man skal betale hurtigt, men hvor man ikke har midlerne til det – og her kan kviklån være det rette.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *