KLUMME: Brok dig over chefen

Thomas Oliver er vores faste klummeskribent, og han har det med at brokke sig. Læs her, hvad han har at brokke sig over denne måned.

I kender vel alle det, at man har eller har haft en chef, som er en idiot. Ja det gør I. Fuck chefen og bliv din egen chef! Det er ikke så svært, som du måske tror. Det hedder iværksætteri, og er noget af det, jeg har en stor viden indenfor. Lad mig hellere kalde det business – det lyder federe!

Chefen tror, at du skal hente kaffe til ham, gøre rent, når han siger det og printe hans papirer ud. Eller måske tror han ligefrem, at du vil stå en hel dag og sætte varer på hylderne i hans lorte biks.

Noooooot! Det kan godt være, at du vil, men det vil jeg godt nok ikke! Her kommer lidt råd til, hvordan du nemmest bliver din egen chef.

LÆS OGSÅ: Sådan snyder du dig til en nemmere arbejdsdag

Det første du skal, er at have en god ide og dem har du sikkert massere af. Find den du synes, er bedst og arbejd så på idéen. Skriv notater og lad være med at tage på arbejde (fuck chefen).

Spørg også mennesker du har tillid til, eller nogle du ser op til – evt. andre iværksættere. En måde at kontakte en anden iværksætter på er således: ’’Jeg er træt af at have en chef, og jeg har en fantastisk ide… Kan du hjælpe mig?’’.

Når du kan se potentiale i idéen, både rent økonomisk og marketingsmæssigt, så gå på chefens kontor og sig, at du ikke gider ham længere.

LÆS OGSÅ: Teenagere stjæler til fester hos kammerater

Du kan selvfølgelig også godt sige det på en lidt pænere måde – noget i stil med: ’’Kære chef, tak for den spildte tid her i dit firma. Nu vil jeg blive ligesom dig – nemlig chef!’’. Det er den søde måde at sige det på. Du kan selvfølgelig også bare sige: ”FUCK DIG!”.

Bare husk på at du nu selv er chefen – du er nu iværksætter og din egen chef – og se så venligst bort fra klummens overskrift.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *