KLUMME: Sådan finder du den rette bikini (del 1)

Nu tænker du måske: Hvorfor tale om bikinier midt i december – fordi nu er de billige.

Jeg foretrækker at tilbringe min sommer på en strand i Barcelona. Det har været sommerdestinationen de seneste fire år, og det er det igen i år. Venner og bekendte spørger mig tit, om jeg ikke burde prøve at rejse til et nyt sted.

Men når sandheden skal frem, så har Barcelona alt, hvad jeg søger – storbyens summende liv og strandens dasede feriestemning. Men jo tættere jeg kommer på afrejsedatoen, jo mere stresser jeg over dette års strandtøj. For som i enhver anden storby, så er Barcelona fyldt med fashionable mennesker, og jeg gør alt, hvad jeg kan, for at matche deres city chic strand looks.

I år har jeg derfor søgt Internettet tyndt for at finde frem til de største bikini trends anno 2018. Og efter mange timer på diverse blogs, webshops og på YouTube, hvor jeg selvfølgelig har set Victorias Secret’s show, så føler jeg mig nu som lidt af en bikini-ekspert.

SE OGSÅ Dyre gaveidéer der bringer glæde

Jeg kender nu alt til de forskellige slags bikini overdele og bikini underdele og til de absolut bedste online shops. Så læs med her, hvis du også står og panikker lidt ved tanken om sommerens bikini looks.

Bikini look

Eftersom jeg har store planer om at tilbringe størstedelen af solskinstimerne på Barceloneta stranden til lyden af bølgebrus, musikken fra de mange chiringuitos (strandbarer) og de syngende sælgere, så har jeg desperat brug adskillige bikini looks.

Jeg pakker altid en håndfuld forskellige bikinier, så jeg har flere valgmuligheder. Som det første pakker jeg altid et matchende bikinisæt. Til de dage, hvor jeg er i tvivl om, hvad jeg vil have på, er det ensfarvede bikinisæt en sikker vinder. I år har jeg planer om, at mit bikinisæt skal være af den sorte minimalistiske slags.

Det er mindst ligeså sjovt at mikse sig frem til den bikini, der passer dig helt perfekt, og den klare fordel ved mix’n’match bikinier er, at du kan vælge de bikinidele, der passer dig allerbedst! At kombinere farver og mønstre er sjovt og jeg tager aldrig på ferie uden en farverig bikini.

SE OGSÅ Sådan får du mere ud af black friday

Når du mikser dig frem til den helt rigtige bikini, så husk at overveje, hvad der klæder dig og hvad du bør undgå. Personligt vælger jeg altid en ensfarvet bikini underdel og lader bikini overdelen stå for det spraglede og larmende.

I år tror jeg, jeg skal have fingrene i en mørkeblå bikini trusse og en lysere blåmønstret bikinitop. Blå er min absolutte yndlingsfarve denne sæson! Du kan selvfølgelig vælge lige de farver og mønstre, du har lyst til; jeg ved bare, at min blege hud bliver en anelse krabbe-rød, inden den bliver gylden. Og til den transformation er blå den rigtige farve. En rød bikini ville være katastrofal!

 

Post Author: Dina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *