Microsofts nye browser har i et godt stykke tid gået under

Microsofts nye browser har i et godt stykke tid gået under arbejdsnavnet ‘Spartan‘, med kraftig inspiration fra firmaets Xbox-titler, og siden januar måned har der været spekuleret i, hvad det endelige navn på browseren bliver, men det er nu endeligt afsløret.

Microsoft Edge, kommer den nye browser til at hedde, og allerede nu har renderings-‘motoren’ fået navnet EdgeHTML, som bruges til den nye Windows 10-browser.

Til trods for, at Edge er en efterfølger til Internet Explorer, fortsætter Microsoft dog stadig med at understøtte Internet Explorer for business-brugere.

LÆS OGSÅ EU godkender Microsofts opkøb af LinkedIn

Microsoft Edge er designet minimalistisk og skal være meget basal og let at bruge med integration med blandt andet assistenten Cortana og muligheden for at tegne på hjemmesider og fremhæve ting, for eksempel til at tage notater.

Der er desuden også en indbygget ‘reading list’, som fjerner alt det overflødige på hjemmesider og gør dem let-læselige.

LÆS OGSÅ Apple Watch mister fortsat markedsandel

“Du kommer til at blive fan af den lynhurtige teknologi, browseren bruger,” fortalte Joe Belfiore på scenen ved Microsoft BUILD. Microsoft Edge bliver standard-browseren i Windows 10 og vil være den flest brugere kommer til at benytte, for at tilgå internettet fra Windows 10, forlyder det.

Post Author: Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *