Pebble opkøbt af Fitbit

Pebble, ét af de første smartwatch-virksomheder, har nu bekræftet tidligere rygter omkring et opkøb af virksomheden. Fitbit har nemlig opkøbt Pebble.

Virksomheden lukker ned og lover at refundere alle som har støttet deres seneste Kickstarter-kampagne. De specifikke detaljer omkring opkøbet er ikke offentliggjort, men ubekræftede rapporter hævder at Fitbit opkøbte Pebble for mellem $34 og $40 millioner.

I et blogindlæg på Pebbles hjemmeside skriver grundlæggeren Eric Migicovsky at mens firmaet ikke kommer til at producere flere smartwatches eller andre enheder, fortsætter alle nuværende Pebble-produkter med at fungere.

LÆS OGSÅ: Legoland blandt verdens bedste parker

Han fortalte desuden at der ingen garanti er på produkterne mere og at nogle smartwatch-funktionaliteter kan blive reduceret i fremtiden. Alle som har støttet Kickstarter-kampagnen vil blive refunderet inden for 4-8 uger.

Ifølge Bloomberg, forlyder det at Migicovsky har givet jobtilbud til cirka 40% af Pebbles medarbejdere. Migicovsky forbliver dog ikke en medarbejder; han skal i stedet arbejde hos Y Combinator, der investerer i startups.

LÆS OGSÅ: Sådan får du sunde jobvaner

Pebble startede oprindeligt da firmaet benyttede crowdfunding-hjemmesiden Kickstarter til at hjælpe med at samle penge ind til deres første smartwatch i 2012. Målet var på $100.000, men kampagnen endte med at få over $10 millioner, der slog alle tidligere rekorder på Kickstarter dengang.

Siden da har firmaet lanceret flere smartwatches, også gennem Kickstarter, men nåede aldrig en helt mainstream-succes; vi håber at Fitbit kan hjælpe firmaet med dette.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *