PlayStation 4 runder 50 mio. solgte konsoller

Sony kunne netop annoncere, at deres PlayStation 4 spillekonsol har rundet mere end 50 millioner solgte enheder på verdensplan.

Dette tal er en indikation på hvor mange der reelt er solgt, og altså uden at tage i betragtning de mange konsoller som er på lager hos forhandlere.

De 50 millioner solgte enheder er fra konsollens lancering den 15. november 2013 til 6. december 2016 – alle PS4-modeller er inkluderet; den originale model, den nuværende ‘Slim’-model og PlayStation 4 Pro.

LÆS OGSÅ: Teenagere stjæler til fester hos kammerater

Det er under én måned siden Sony lancerede PS4 Pro; en forbedret udgave af konsollen med understøttelse for 4K-opløsning og PS4 blev erstattet af en tyndere ‘Slim’-model i september.

PlayStation VR blev lanceret i midten af oktober, der også har hjulpet på dette tal. PS4 sælges i skrivende stund i 122 lande verden over.

Salgstallene er en stigning på 25% siden de seneste offentliggjorte tal fra Sony tilbage i slutningen af maj på 40 millioner solgte enheder. Sony fortalte desuden, at den netop overståede Black Friday var den bedste i konsollens historie.

Samlet set er der solgt 369,6 millioner spil til konsollen; altså omkring 7,39 spil per konsol. Sony forventer at ende deres regnskabsår på 60 millioner solgte enheder; altså senest den 31. marts 2017, som lader til at være realistisk.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *