Sådan bliver du sundere

Vi vil alle gerne være sundere. Sådan her gør du.

 

Ud med slikket
Et sukkerkick i løbet af eftermiddagen kan gøre underværker for de fleste, men er langt fra den bedste og sundeste måde til ekstra energi. Skift derfor slikskålen ud med frugt, der også er sukkerholdigt. På den måde holder du energiniveauet oppe og undgår den pludselige sukkertrang.

Drik masser af vand. Får du ikke vand nok i løbet af dagen, kan du opleve hovedpine og koncentrationsbesvær. Desuden vil vandet med stor sikkerhed også afholde dig fra de søde sager i løbet af dagen – det er nemlig svært at skelne mellem sult og væskemangel.

LÆS OGSÅ: Sådan snyder du dig til en nemmere arbejdsdag

Tag trappen
Mange tyer til elevatoren, når de skal fra etage til etage – det er nemt og bekvemt. Men vil du gøre dig selv en tjeneste, så tag trappen! Du får pulsen op, hvilket øger dit energiniveau og hjælper dig mod træthed sidst på dagen. Og så er det sundere!

Nu har du et par små tips til sundere vaner i løbet af arbejdsdagen. I starten vil det kræve en smule planlægning at få indarbejdet de forskellige ting, men i løbet af kort tid vil du opleve et øget energiniveau og friskhed. Så er det bare om at vedligeholde dine nye tiltag og inden længe vil du ikke kunne undvære de små afbræk i løbet af arbejdsdagen. God fornøjelse.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *