Sådan får du det bedste ud af dine billeder

I stedet for at have dine billeder gemt væk på din mobil, SD kort eller på sociale profiler, så brug dem i stedet som et socialt samlingspunkt når du har besøg af famille og venner.

Denne artikel er sponsoreret af Fotobog.nu

Fotografier som er samlet i en fotobog eller et fotoalbum og som er sat op som en historie, giver en alletiders anledning til at få en god samtale i gang og gøre en aften lidt bedre.

Vi kender alle sammen det med at vi har været på ferie, og så fortæller vi om tingene i detaljer som vi husker det.

Men selvom du er meget detaljeret, så er det sådan at lytterne skaber sine egne billeder i sit indre ud fra det du fortæller dem. Men det er en subjektiv fortolkning som ikke afspejler det du har oplevet.

Forestil dig at du har fortalt om en oplevelse et sted fra, og efter noget tid viser du et billede du har taget fra oplevelsen.

LÆS OGSÅ Sådan får du sunde jobvaner

Så er det tit at det sker at folk har haft et helt andet indtryk og siger:”Jeg forestillede mig at det var helt anderledes.”

Du kan selvfølgelig tage din mobiltelefon frem og vise dine billeder der. Men når du gør det så går telefonen på omgang, og så er det ikke en fælles oplevelse. Og det er samtidigt lidt sværere at pege på detaljer på billedet, hvis det skal supplere din historie.

Derfor er det både sjovere og bedre at få billederne ud på papir, uanset om det er som fotoprint i en mappe eller sat op i en fotobog, hvor du bestemmer hvor store billederne skal være på siderne.

For når I sidder sammen om en fotobog som er foldet ud, så bliver den fælles oplevelse både hyggeligere, bedre og mere fællesskabene.

Hos Fotobog Nu er det både hurtigt, nemt og meget billigt at få fotografierne til at komme til sin ret.

Denne online service leveres af Click Silkeborg som er specialister i billeder, og her vil du opleve at du for få penge, kan skabe en større oplevelse ud af billederne.

Det er værd at prøve det når det ikke koster mere end det gør. Men pas på, for det kan hurtigt blive vanedannende, både at lave og designe bøgerne, men også at vise en ny fotobog frem næste gang du har billeder. For du opdager hurtigt hvor hyggeligt det er.

LÆS OGSÅ Her er de bedste sociale medier

Hvis dine billeder ligger på din mobiltelefon eller sociale medier, så kan du blot besøge hjemmesiden via mobilen. Og lige så snart du kommer ind på designsystemet, så bliver du bedt om at downloade en app, hvorfra du kan lave det hele.

Mere skal der ikke til, og du vil hurtigt opdage alle fordelene, og måske endda fortryde at du ikke har gjort det noget før.

Et billede siger mere end 1000 ord

Og hvis du bruger dine fotografier til at lave en fotokalender som skal hænge på din væg derhjemme, så prøv at lægge mærke til hvordan dine gæster helt af sig selv, begynder at bladre i den måned for måned, fordi de er nysgerrige efter at se den historie din kalender fortæller.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *