Sådan kan du spare penge på opvarmningen

Varmepumper giver en stor besparelse på din varmeregning. Med et forholdsvis lille strømforbrug, kan man udnytte den varme der er, enten i luften eller i jorden. Desuden er en varmepumpe meget miljørigtig. Læs mere om dine mulige besparelser lige her. 

ANNONCE

Varmepumpen giver en meget stabil varme. Den passer sig selv og skal bare have ét årligt eftersyn. Den er nem at installere og kan som oftest tilsluttes eksisterende radiatorer eller gulvvarme. Man kan også tilslutte solceller og solpaneler.

Med en varmepumpe kan man spare helt op til 50-60% af varmeregningen, set i forhold til traditionelle gas- eller oliefyr. Varmepumper har efterhånden en del år på bagen og er derfor en meget gennemprøvet teknologi, som er meget driftsikker.

Når man benytter en varmepumpe er det naturligvis vigtigt, at man sparer penge, men for mange er det lige så vigtigt, at man udlejer meget mindre CO2, til stor gavn for miljøet.

Varmepumper kan naturligvis installeres både i eksisterende bygninger som i nybyggeri.

Hvis du skal have hjælp til at finde luft til vand varmepumper eller varmepumper luft til vand, så kan du altid klikke dig ind på mh-klimateknik.dk og finde mere information.

Post Author: Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *