Sæt dine evner på prøve i praktik

Hvis du gerne vil afprøve dine kernekompetencer og sætte alle dine færdigheder på prøve, så er et praktikophold en unik mulighed for dig.

Et praktikophold i Bruxelles for eksempel kan give dig nye perspektiver på din uddannelse og dermed gøre dig mere bevidst om dine faglige styrker og kvaliteter.

Praktikeuropa.dk er Europabevægelsens oplysningssite om praktik i Bruxelles. Siden henvender sig til dig der overvejer at søge praktik i Bruxelles eller allerede har fundet praktikpladsen, men mangler nogle oplysninger om bolig eller livet i Bruxelles.

Her på siden kan du finde aktuelle praktikopslag, gode råd til boligsøgningen, gode råd til ansøgningen, kulturoplevelser i Bruxelles og en masse andre informationer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte.

Du kan med fordel også forsøge dig at tjekke praktik siden praktikjobs.dk, hvor der hver dag bliver postet nye praktik jobs. Så hvis du skal ud og søge, så er det helt klart, at du skal give denne side en chance.

Gør din karriere meget bedre med lidt erhvervserfaring.

REKLAME Her er Saxo koden til rabat

Fordele ved praktik

  1. Du får lidt at kunne skrive på dit CV, så du får bedre mulighed for at få et job senere i din karriere. Faktisk er praktik en af de største genveje til et job, mener mange. Så gør dig selv en tjeneste.
  2. Genvej til deltidsjob hos praktikstedet. Mange praktikanter får efter et praktikforløb tilbudt en stilling i denne virksomhed. Så det er jo dejligt.

I må have god jagt på drømmejobbet derude.

Post Author: Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *