Teenagere stjæler til fester hos kammerater

Man skal passe på med at have værdifulde ting liggende fremme, når man har festende teenagere i huset, lyder advarslen fra forsikringsselskabet Topdanmark.

Det er ikke altid nok at låse døren og sætte alarmen til, hvis man vil sikre sig mod tyveri, i dette tilfælde fra ubudne gæster. Har man teenagebørn, som gerne vil holde fest i hjemmet, så må man nu om dage også tage sine forholdsholdregler mod de gæster, som kommer med invitation, fortæller dr.dk.

Det er forsikringsselskaberne, der kan konstatere, at der bliver stjålet mange værdier, når teenagebørn holder fest.

“Vi får cirka ti tyverier anmeldt per måned af denne her slags, hvor det er teenagegæster, der begår tyveriet,” siger Susanne Møllegaard, der er skadeschef hos Topdanmark, ifølge dr.dk.

Topdanmark forsikrer cirka en femtedel af de danske hjem.

Susanne Møllegaard råder til, at man ikke har ting liggende fremme, der kan friste, når teenageren holder fest: Ting der er lette at tage i lommen eller tage på, for eksempel indenunder sit eget tøj.

LÆS OGSÅ: Legoland blandt verdens bedste parker

Læser vred over tyverier

“Min holdning til tyveri er vel den samme som alle andres fornuftige meninger, at det ikke er i orden. Tjah, altså nogle gange er det vel bare nogle unge knægte der gerne vil have lidt penge, uden at tænke videre over det. Det er selvfølgelig en alvorlig sag, men det er let og der skal ikke meget til,” siger Joachim Jensen i dag.

LÆS OGSÅ: Svensk piratparti har kurs mod politisk magt

Han indseer dog at hårdere restriktioner kan være svære:

“Min holdning til tyveri er bare: Stop det. Selvom det nok slet ikke kan gøres så let,” afslutter Joachim Jensen.

Post Author: Dina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *